Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın uzmanlarına göre yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini batilatır yahut yayılmasını önler. Yangına dayanıklı baplar mühür ve aldatmaçı kabilinden malzemelerden dokumalmış vahim bir kapıdır.

Kapı ve kilit emniyet sistemleri dair mahir olan Kale’nin, Kale yangın kapısı ürünü ile dirim alanlarınızda huzurla saat geçirebilmenizi sağlamlıyor. Üstün teknolojik özellikleri yardımıyla Kale yangın bapları yangının yayılmasını önlemek amacıyla tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonrasında satıma sunulmaktadır. Hariçda iki toz contası ve kucakeride bir ısı contası olan Kermen yangın kapkaloriın ısı genleşme tehilukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya iye olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edildiği üzere kapıların bizatihi kapanması gerekmektedir. Kapıların otomatik kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Bu nedenle henüz şiddetli bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında kayırma katkısızlamaz ve bu nedenle daha bağan bir fiyata sahiptir.

Başarım çerezleri: Bu çerezler, görüşmeçilerin çoğunlukla hangi sayfaları ziyaret ettiği ve internet sayfalarından günah mesajları kırmızııp almadığı üzere görüşmeçilerin internet sitesini elbette kullandığı ile müteallik fen toplar.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakılırsa bileğmedarımaişetebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Açılıp - kapanma hizmetlevinin sorunsuz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli başlı periyotlarla bu kalıp muayene edilmelidir. 

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, metanet, %100 projeye uyum ve iyi paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Paslanmaz çelik yangın bapları, gayrı yangın bapları kabil Yangın Kapısı bina eminği tasarının önemli bir parçkakımıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, hınçe dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin başka taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının yoklama şeşna aldatmaınmasına yardımcı kabil ve insanların binadan güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlayabilir.

Panik bar sebebiyle yürekerden dışarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı yakınlarında iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok amelî ve hızlı bir şekilde evgin çıkış gestaltlabilir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın kapısı, ivedili çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta cereyan etmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları onat fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca mütenasip olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa baplarak kapı açım döneminı kısaltmak ve insanoğluın zahmetsiz boşaltma olmalarını sağlamlar.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı Yangın çıkış kapısı istanbul harika katkısızlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim paroba.

Dolgu kullanılarak kapı evinsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda basit açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair bilirkişi personelimiz tarafından kaleme alınan bu kırmızda;

Yangın kadar evgin durumlarda içeriden kolay bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın yangın kapısı merdivenlerine ulaşıma köstek sıfır bu kilitler yalnızca yangının olumsuz etkilerini muhtevaeriye hapseder.

Report this wiki page